Onze havens

Viasea is gespecialiseerd in zeetransport tussen Noorwegen en Europa. We varen een vaste lijndienst tussen de havens van Oslo – Moss – Moerdijk/Rotterdam. 
 
Haven van Aarhus
Viasea: De haven van Aarhus wordt als grootste containerhaven van Denenmarken gerangschikt. Het is een belangrijke hub voor distributie naar Scandinavische landen en andere landen in Europe.
Haven van Gdynia
Viasea: De haven van Gdynia is de grootste haven in Polen en een belangrijke logistieke hub voor handel met de Trans-Europa corridor.
Haven van Klaipeda
Viasea: De haven van Klaipeda is de grootste en belangrijkste logistieke Hub in Litouwen voor zee, weg en trein transporten. Korte afstanden naar Rusland , Belarus, Oekraine etc, maken Klaipeda tot de meeste effectieve haven keuze voor uw handel naar Oost Europa.
Haven van Kristiansand
Viasea legt iedere dinsdag aan in de haven van Kristiansand
Haven van Lübeck
Viasea: Lübecker Hafen-Gesellschaft mbH is de grootste Duitse stuwadoor aan de Baltische zee. Aankomst in Lübeck op woensdag – aankomst in Oslo op dinsdag.
Haven van Moerdijk - Rotterdam
De haven van Moerdijk ligt gunstig tussen Rotterdam en Antwerpen en is daarmee een ideaal overslagpunt voor transport van en naar het Europese binnenland.
Haven van Moss
Viasea legt iedere maandag aan in de haven van Moss
Haven van Oslo
Viasea legt iedere maandagochtend aan in de haven van Oslo.

Contact

Tarief aanvraag

Container type

Valuta calculator

The right way between
the continent and Norway

Viasea Shipping AS
Plaza 4
NL-4782 SK, Moerdijk
VAT: NO 984 060 386
Tel; +47 69 25 70 00
contact@viasea.com
Viasea Shipping AS
Middenweg 35
NL-4782 PP Moerdijk
Tel; +31 (0) 629006969
contact@viasea.com