Viasea
Viasea_White

Veilig, voorspelbaar en milieuvriendelijk

Veilig, voorspelbaar en milieuvriendelijk

Viasea investeert nog meer op hun directe route van Moerdijk naar Oslo en Moss door het inzetten van een groter containerschip en het bedrijf is klaar om uw goederen via zee te vervoeren.
- Door de afmetingen van m/v Carla hebben we veel meer capaciteit dan voorheen, rekening houdend met tonnage en alle soorten containers. Daarnaast hebben we onze capaciteit binnen het reefer- en tanksegment aanzienlijk uitgebreid, zegt Morten Pettersen, Managing Director van Viasea.
 
Klik hier voor informatie over het schema. 

Het schip vaart onder Portugese vlag, werd gebouwd in 2004, heeft een lengte van bijna 140 meter en een breedte van bijna 20 meter. De capaciteit van dit schip is 750 TEU.
 
Klik hier voor gegevens over MV Carla.
 
Er zijn veel voordelen voor uw bedrijf als u voor zeevervoer kiest. Viasea biedt een voorspelbare shortsea-service tussen Europa en Noorwegen. De omstandigheden zijn gunstig en shortsea is een milieuvriendelijker alternatief.
 
- U kiest voor het groenere alternatief, dat laat zien dat uw bedrijf zich op een milieuvriendelijkere manier kan aanpassen, u neemt een bewuste verantwoordelijkheid, wat geweldig is - uw klanten eisen en verwachten het, zegt Pettersen.

- U bespaart geld, zeevervoer is een minder duur vervoersmiddel en de aankomst van uw goederen zal meer voorspelbaar zijn, vervolgt hij.
 
Viasea biedt ook afvaarten tussen Engeland en Noorwegen. 

Alle partijen zijn het in grote mate eens met de gunstige argumenten voor zeevracht, in tegenstelling tot vrachtvervoer over de weg. Overheden in heel Europa werken om de groei binnen deze manier van transport te vergemakkelijken. Het doel is om zeevervoer de betere keuze te maken voor de grote hoeveelheden goederen die door Europa worden vervoerd.

Het bedrijf is ook een nieuwe route begonnen tussen Litouwen, Polen en Noorwegen. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe service
Link_white
Handel met Noorwegen? We hebben onze capaciteit op de route van en naar Noorwegen vergroot
Link_white
Veilig, voorspelbaar en milieuvriendelijk
Link_white
Openingstijden tijdens Kerst 2018
Link_white
Nieuwe route en nieuwe kansen
Link_white
Viasea en Containerships bundelen hun krachten op een nieuwe route
Viasea
Viasea Shipping AS
Plaza 4
NL-4782 SK, Moerdijk
Tel; +47 69 25 70 00
contact@viasea.com
Viasea
Viasea Shipping AS
Middenweg 35
NL-4782 PP Moerdijk
Tel; +31 (0) 629006969
contact@viasea.com